Η εταιρία Crystal Clear

εταιρία crystal clear γυάλισμα καθάρισμα απολύμανση

 

Δημιουργηθήκαμε το 1986 και από τότε έχουμε μια συνεχή και επιτυχή πορεία στον χώρο που ονομάζεται «Καθαρισμός Αυτοκινήτου». Το αυτοκίνητο είναι για πολλούς από εμάς το δεύτερο μας σπίτι και θέλουμε όσο το δυνατόν να είναι καθαρό και όμορφο. Δυστυχώς όμως ο απαιτούμενος χρόνος δεν είναι πάντα διαθέσιμος όπως επίσης και τα απαραίτητα εργαλεία για τον σωστό καθαρισμό του. Σε αυτόν λοιπόν τον τομέα φροντίδας και περιποίησης,  αναλαμβάνουμε εμείς.

Crystal Clear σας παρέχει τις κάτωθι υπηρεσίες:

Γυάλισμα – Κέρωμα οχημάτων

Ειδικευόμαστε στον καθαρισμό και την περιποίηση του εξωτερικού χώρου του αυτοκινήτου. Παρέχουμε γυάλισμα του οχήματος σας με Κερί – Teflon – Titanium – Krytox. Το 90% των περιπτώσεων των πελατών μας που είχαν αποφασίσει να βάψουν το αυτοκίνητο τους, μετά από την γνωριμία τους με την Crystal Clear, άλλαξαν γνώμη γλυτώνοντας πολλά χρήματα. Επαναφέρουμε έως και το 90% της αρχικής λάμψης του χρώματος του αυτοκινήτου σας, με εγγυημένη 5ετή διάρκεια.

Καθαρισμός – Απολύμανση καμπίνας

Ειδικευόμαστε στον καθαρισμό και την απολύμανση του εσωτερικού χώρου του αυτοκινήτου σας είτε αυτός αποτελείται από δέρμα είτε από ύφασμα. Η Crystal Clear εξειδικεύεται από το 1986 στον καθαρισμό του αυτοκινήτου και έχει εξειδικευμένες γνώσεις περί της ευαισθησίας των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του σαλονιού ενός αυτοκινήτου, καλούμαστε να διασφαλίσουμε την πλήρη υγιεινή του, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακά προϊόντα με εντελώς ουδέτερο τρόπο. Αφαιρούμε καφέ, λάδια, σκόνη, λάσπες, τσίχλες, κιτρινίλα από τον καπνό του τσιγάρου, δυσάρεστες οσμές και οτιδήποτε άλλο το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί βρωμιά.

Καθαρισμός – Γυάλισμα κινητήρα

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό – γυάλισμα του κινητήρα του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας σας, χωρίς καμία απολύτως πιθανότητα να προκληθεί ζημιά στα ηλεκτρικά μέρη και με πλήρη διασφάλιση της ελαστικότητας των καλωδίων και των λοιπών πλαστικών εξαρτημάτων. Θα δείτε τον κινητήρα του οχήματός σας και δεν θα το πιστεύετε. Η μεγάλη εμπειρία μας στον χώρο, σας διασφαλίζει απόλυτα. Ερχόμενοι στην Crystal Clear σας εγγυόμαστε ότι δεν θα υπάρξει ποτέ κανένα πρόβλημα.

Κρυσταλλοποίηση (ξεθάμπωμα) φαναριών

Ειδικευόμαστε στην κρυσταλλοποίηση των φαναριών του οχήματός σας, κάνοντας τα να κερδίσουν την χαμένη τους λάμψη και ζωντάνια. Παρακολουθούμε αδιάκοπα τις νέες τεχνολογίες, τα νέα υλικά της αγοράς γι΄αυτό και σας παρέχουμε αυτήν την υπηρεσία κάνοντας τα φανάρια του οχήματός να μοιάζουν εντελώς καινούργια. Γλυτώνετε πολλά χρήματα για την αγορά καινούργιων φαναριών και επιπρόσθετα πολύτιμο χρόνο.

Τοποθέτηση Φιμέ μεμβρανών στα τζάμια αυτοκινήτων

Συνεργαζόμαστε με την γνωστή Αμερικάνικη εταιρεία μεμβρανών αυτοκινήτου MADICO. Εξουσιοδοτημένο συνεργείο μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση της άριστης ποιότητας μεμβρανών με σφραγίδα γνησιότητας της MADICO. Με την τοποθέτηση των μεμβρανών χορηγείται γραπτή εγγύηση εφ’ όρου ζωής και συνοδεύεται με πιστοποίηση για Κ.Τ.Ε.Ο. βάσει ISO 9001

Τοποθέτηση συστημάτων φωτισμού ΧΕΝΟΝ (H.I.D.)

Έμπειροι ηλεκτρολόγοι αναλαμβάνουν την τοποθέτηση συστημάτων φωτισμού XENON σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Σας επισημαίνουμε ότι για την τοποθέτηση του συστήματος ΧΕΝΟΝ δεν είναι απαραίτητη η κοπή της πλεξούδας ρεύματος του οχήματός σας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας είναι υπό κατασκευή, για οποιαδήποτε πληροφορία ή αγορά ενδιαφέρεστε παρακαλουμε επικοινωνηστε στο τηλ. 6945412686 Απόρριψη