Βρείτε μας στην καινούρια μας σελίδα Crystal Clear
   5ετής Γραπτή Εγγύηση
 

Επαναφέρουμε έως και το 90% της αρχικής λάμψης του χρώματος του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας σας, με εγγυημένη  5ετή  διάρκεια.

     Δωρεάν Επίδειξη
 

Πριν αποφασίσετε να βάψετε μερικά ή ολικά το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα σας, ελάτε στο κατάστημα μας να σας  γνωρίσουμε, κάνοντάς σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και μια επίδειξη. Αφαιρούμε τα ξένα σώματα, όλες τις αράχνες, τα χρώματα, όλα τα ρετσίνια, τις γρατζουνιές. Είμαστε βέβαιοι ότι άμεσα θα αλλάξετε γνώμη για το βάψιμο. Crystal Clear

   Πολυετής εμπειρία
 

Το αυτοκίνητο μας είναι για πολλούς από εμάς το δεύτερό σπίτι μας. Θέλουμε να είναι πάντοτε καθαρό και όμορφο. Δυστυχώς, λόγω των πολλών υποχρεώσεων, δεν υπάρχει ο διαθέσιμος χρόνος ασχολίας. Επίσης χρειάζονται και τα απαραίτητα εργαλεία για τον σωστό και πλήρη καθαρισμό του. Σε αυτόν λοιπόν τον τομέα αναλαμβάνουμε εμείς !

καθαρισμός σαλονιών αυτοκινήτων, απολύμανση καμπίνας με όζον, γυάλισμα αυτοκινήτων, κέρωμα αυτοκινήτων, φώτα xenon, μεμβράνες madico, teflon, titanium, krytox, crystal-clear, γρηγόρης γραμμάτικας, ξεθάμπωμα φαναριών

  ΜΗΝΙΑΙΕΣ  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 

Σύνολο επισκεπτών:
 Καθαρισμοί σαλονιών οικιών, Καθαρισμοί γραφείων και καταστημάτων
     

Επαναφέρουμε στις μοκέτες και τα έπιπλα σας την αρχική τους λάμψη και αίσθηση. Αφαιρούμε κάθε είδους βρωμιά και ταυτόχρονα απομακρύνουμε όλα τα μικρόβια, δημιουργώντας έτσι, ένα υγιές και καθαρό περιβάλλον.

Κινητό συνεργείο το οποίο αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες και το οποίο διαθέτει μηχανήματα και υλικά τελευταίας τεχνολογίας στο χώρο του καθαρισμού, έρχεται στον χώρο σας κατόπιν ραντεβού και δημιουργεί για εσάς ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από κάθε είδους δυσάρεστη οσμή, μικρόβια ή λεκέδες.

Απολαύστε εσείς και όσοι αγαπάτε το χώρο που ζείτε και εργάζεστε.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ
 

ΑΠΟΣΜΗΣΗ
 

ΥΦΑΣΜΑ
 

ΔΕΡΜΑ
 

ΑΛΚΑΝΤΑΡΑ

     

Η Crystal Clear ειδικεύεται σε παντός είδους εξωτερικούς και εσωτερικούς καθαρισμούς αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, καθαρισμούς σαλονιών οικιών, σαλονιών γραφείων, καταστημάτων, καθώς γυάλισμα, κέρωμα και εσωτερικό καθαρισμό σκαφών. Περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα μας και για όποια πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.